Hoe gaat het nou precies in zijn werk?

 

Wanneer iemand mij benadert met een opdracht bespreken we de wensen. Dan kijk ik of het mij ook gaat lukken om vanaf een bepaalde foto te tekenen en dan laat ik u weten hoe lang ik er ongeveer mee bezig zal zijn.

 

Dan stuur ik u de overeenkomst portretrecht die u rustig kunt doornemen. Daarin kunt u ook aangeven of u toestemming geeft voor commercieel gebruik van de foto's voor social media of niet. 

 

Wanneer ik portret tekeningen moet verzenden heb ik adres gegevens nodig die in de overeenkomst ingevuld kunnen worden.  De overeenkomsten worden bewaard. Dit gebeurt op een zorgvuldige, veilige en betrouwbare manier. Ik handel volgens de verplichtingen van de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en doe er alles aan om uw privacy te beschermen. Ik zal persoonsgegevens niet gebruiken voor andere doeleinden.  

 

Bij akkoord werk ik met een vooruitbetaling van 50% van het totale bedrag. Tot een maximaal bedrag van €50,00 per opdracht. 

 

Tussendoor maak ik foto’s van de vooruitgang zodat ik kan laten weten hoever ik ben. Tussendoor mag u me ook altijd berichten voor eventuele vragen en/of aanpassingen.

 

Zodra ik klaar ben stuur ik het eind resultaat toe. Bij akkoord ga ik de tekening fixeren (dat zorgt ervoor dat het houtskool en/of pastel blijft zitten). Daarna kan ik geen aanpassingen meer aan de tekening doen.

 

Dan mag u het overige bedrag en eventuele verzendkosten overmaken en verzend ik de tekening. Ik verzend mijn tekeningen in een daarvoor bedoelde koker.

 

De verzendkosten zijn afhankelijk van hoe u het verzonden wilt hebben, denk bijvoorbeeld aan de optie track and trace.

 

Afhalen in Hoorn is ook mogelijk.

 

Mocht u nog vragen hebben mag u me altijd vrijblijvend een bericht sturen.